marți, 24 februarie 2009

Let's rock

Saptamana asta ascult muzica pop-rock fresh, sunt cateva aparitii notabile:

  • A aparut pe net noul album U2 "No line on the horizon", la inceputul lui martie si in magazine. Piratii se misca totdeauna mai repede. Albumul nu te da pe spate, dar dupa mai multe ascultari incepe sa-ti placa si are sound-ul acela unic al U2, nu-l poti confunda. Preferatele mele: Cedars of Lebanon, Moment of Surrender si Magnificent. Din pacate nu sunt inca clipuri audio puse pe net asa ca va trebui sa asteptati pana apar sau sa cautati singuri.
    http://ro.wikipedia.org/wiki/U2

    Choose your enemies carefully ‘cos they will define you
    Make them interesting ‘cos in some ways they will mind you
    They’re not there in the beginning but when your story ends
    Gonna last with you longer than your friend

  • Tot in legatura cu U2, producatorul lor favorit Brian Eno are o noua colaborare cu David Byrne, solistul formatiei Talking Heads. A rezultat albumul "Everything That Happens Will Happen Today". Primul single "Life is long" il puteti asculta si pe Radio Guerrilla si e destul de interesant:

    Everybody says that the living is easy
    I can barely see cause my head's in the way

  • O alta formatie care revine cu un nou album este Starsailor, poate ii stiti cu piesa super enervanta "four to the floor". Noul single este mult mai simpatic, se numeste "Tell me it's not over" si e o dovada de britrock de calitate. Alta piesa amuzant-ironica de pe album este "Stars and stripes".

    Tell me its not over - Starsailor

    Stars and stripes / Keep you warm at night / Keep those evil empires from your door

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.