miercuri, 1 aprilie 2009

Adevărata farsă de 1 Aprilie

Ce, credeaţi că o farsă modestă ajunge? Neee. Evil Turcu strikes back. Mwhahahaha! Nu e greu să falsifici un email, adică să pretinzi că e de la altcineva. Am trimis aseară târziu un email la mai mulţi prieteni comuni, după ce a ieşit de pe net aşa zisul autor al mesajului, ca să nu poată povesti cu el în avans şi i-am convocat pe toti la o discutie pe mess la ora 9. De aia am şi programat postul anterior să apară la ora 8, ca să elimin dubiile că eu aş fi autorul. Mă bucur că a avut succes, după cum scrie aici. Brylu şi-a schimbat parola, dar poate să stea liniştit, nu i-am invadat intimitatea contului în care ţine reclamele la viagra şi mărire de penis :P.
Dovada, din folderul Sent. deşi şi asta se poate falsifica. Cel mai bine e să mă credeţi pe cuvânt... de farsor.


Referitor la farsa cu BMW-ul şi la comentariile de la postul anterior, poza nu e luată de pe net, teoria unei farse bune e să exploatezi ceva ce chiar există, mai ales când blogul e citit de prieteni. Respectiva maşină aparţine unchiului meu, dar nu am de gând să o cumpăr. Dacă o vrea cineva, vă ajut cu intermediatul :)

Am fost şi eu deja victima unei farse la birou, mi-am turnat cafeaua şi m-am trezit cu o chestie neagră care face spume în ceaşcă. Iniţial am bănuit că s-a luat apa şi că nebunii mei colegi au făcut cafea cu apă minerală, dar când mi-a ajuns şi mirosul la nas mi-am dat seama că e Pepsi Max. Nu vreţi să ştiţi cum pute când e încălzit...

Acum îmi aştept rândul, poate se întoarce roata şi mă prostesc bloggerii...

3 comentarii:

  1. Mie mi-i frică de Simonoasa. Şi dacă mie mi-i frică, apăi lu Brylu... :D Aşa că n-am participat, deşi m-ai pus prima-n listă :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca te uiti mai atent la poza, o sa observi ca se vede cui ai trimis mail-ul :) Deci, JOS CENZURA :D

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.